Fredagsmys!

Jag var helt mosad i fredags (och är det fortfarande), men S fyllde år i torsdags och hade bjudit in till galej. Eftersom jag knappt klarade av att jobba i fredags var jag tveksam, men jag ville ändå lämna födelsedagspresenten så jag tänkte att jag åker dit en stund iaf, så ser vi hur länge jag orkar.

Det slutade med att jag inte var hemma förrän kl tre på morgonen… När jag väl satte mig i soffan hemma hos S och drog en filt omkring mig var det rätt skönt, och själva festen var rolig så klockan tickade på. När dom andra skulle dra ner på stan så tänkte jag att jag åker med och hoppar på bussen hem, men det visade sig att dom inte tänkte danshak, utan ett mindre ställe där man kan sitta och prata, så jag bytte från S soffa till en soffa på ett uteställe, och fortsatte sitta och ha det trevligt. Efter någon timme bytte vi ställe igen, till ett där några kunde dansa, och jag och T kunde fortsätta sitta, och så gick klockan vidare.

När det började närma sig stängning var det bara jag, S och hennes bror kvar, så vi packade ihop oss och gick och käkade mat, innan jag fick skjuts hem.

Huvudvärken hade försvunnit efter någon timme, och trots att det kanske inte är optimalt att vara ute och ränna till kl 03 när man är gravid, så var det en galet trevlig kväll med intressanta bekantskaper. Jag kunde ju lika gärna sitta hos S i hennes soffa, som i min egen. Det var betydligt trevligare! Att bara sitta hemma och vara gravid är typ min största skräck, så det är skönt med tillställningar där man (blir bjuden…) kan ta det lugnt, men ändå vara med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.