V 14

Appen ba ” det kan nu börja synas att du är gravid om du är naken”

Bulan ba ”Bitch, please…”

Det här är morgonmagen, före frukost. På eftermiddagarna, när tarmarna fått jobba lite mer, är jag ca dubbelt så stor. Det är ju mer tarmar än bebis som syns, och i övre delen av magen gissar jag att det är min gastric bypass-opererade och därmed ”lösa” magsäck som trycker ut tarmarna för att den fått skifta plats när livmodern flyttat runt allt där inne.

Men trycker man lite längst ner på magen, där bebisen faktiskt ligger, så känner man tydligt att det är mer muskler än fett under huden. Dom har ju liksom tryckts ut och ligger mycket närmare huden där det tidigare bara var fett, så där kan man känna att det faktiskt finns något annat än gasiga tarmar 😉 Men tarmar eller ej, nu börjar det kännas fint att vara GRAVID, och inte bara lönnfet.

För övrigt gillar jag inte dom här byxorna. Mag-tyget slutar mitt på magen, så dom halkar ner hela tiden. Jag har ett par som är magiskt sköna, och där mag-tyget nästan går att dra över brösten (iaf en bit in i BHn, om man av någon anledning skulle vilja det…), men tyvärr behöver dom ju tvättas ibland. I morgon är jag ledig, då ska jag åka ner på stan och köpa fler av det paret så jag har ett litet lager!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.