Told ya so!

Fick brev från läkaren igår. (Att hon ens orkar posta det när jag bokstavligen bor 70 meter från mottagningen…). Det är LITE oklart vad hon egentligen menar, men jag väljer att tolka det som om jag bara har en viss brist på d-vitamin? Annars borde hon ju säga att jag ska äta B-12 också?

Hur som helst, jag googlade symptom. Nu är det förvisso diffust, men trötthet (Jag SÄGER ju att det inte är normalt att vara så trött att man tappar lusten att leva!) och viss nedstämdhet (Typ som att inte känna glädje va?) är vanligt. Check och check.

Det trixiga är ju att jag redan ÄTER D-vitamin varje dag som jag får på recept, så jag måste fråga hur jag ska göra då. Men jag skulle ringa barnmorskan efter KUB-testet (Jag minns inte VARFÖR, men jag är rätt säker på att jag skulle boka en tid för något…) så jag kan fråga henne då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.