Jul-recap coming soon!

Men innan dess vill jag bara säga att jag är SJUKT trött på att vara tät i näsan… Ska det fortsätta så här kommer jag 1, bli ruinerad och 2, ta död på mina slemhinnor helt och hållet.

A tipsade om att använda kortisonnässprayen istället, den är skonsammare mot slemhinnorna. Asbra, för såna har jag mängder av hemma! Säkert skonsamt mot slemhinnorna. Tyvärr helt verkningslöst mot min nästäppa, så jag är tillbaka på den gamla hederliga…

Så här i vecka 13 känner jag mig lite piggare, och det är ju positivt! Om man bortser från att jag genast blir ännu mer paranoid då… Jag kan dock EVENTUELLT ha börjat känna av något som kan vara början till ryggont och foglossningar. Yey, eller nåt.

Men nå, nu ska jag ta min täta näsa och gå och sova.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.