Män-så inkonsekventa!

Igår fick vi alla på jobbet en ask choklad av en vårdnadshavare. Jag kan inte äta den tyvärr. Mest pga nötter, men även inte godaste smakerna, så jag frågade manspersonen som jag träffade när jag åkte hem om han ville ha den? ”Nej tack”, sa han, så jag fick släpa hem den.

Idag fick jag ett sms av någon som vi kan kalla en närstående vän, om någon skulle läsa och ta illa upp. Personen hade fått en chokladask i julklapp på jobbet, och var inte jätteimponerad av innehållet, som var exakt samma som i min ask 😉

Jag skojade lite och skickade en bild på min ask och sa att det var bara att säga till om personen ville ha fler 😉

Sen berättade jag det hela för manspersonen, som säger ”Jag kan offra mig på en ask!”

What?! Jag frågade ju igår om du ville ha den?! Haha, men visst babe, den är din direkt jag kommer hem igen 😉 Så himla orimlig människa, man kan inte annat än skratta =)

Men nu är det dags att sova. Klockan fakkin’ TVÅ ringer väckarklockan. Semester, sa någon?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.