Vecka 12!

Vecka tolv, äntligen. Firar att bebisen nu får i sig allt jag äter och dricker med att äta en Ipren till frukost, och tänka att folk stoppar i sig betydligt värre saker än så och ändå får friska, fina bebisar.  Jag mår helt enkelt inte strålande just idag… Men jag slutar tidigt, och sen är det bara 12 timmars stress som gäller innan jag är på väg mot en veckas jullov på nordligare breddgrader.

Jag är lite naiv, så när jag bokade tåget norrut tänkte jag att alla tåg väl gick från samma ställe..? Så jag bokade tåg med bara 35 minuter mellan ankomst och avgång. Igår tog jag mig för att kolla upp det (Pris ske internet!), och det visar sig att jag garanterat kommer missa tåget.

Mest troligt kommer jag landa på spår 18, och nästa tåg avgå från spår 4. Det är inte ens i samma byggnad, typ! Hade jag vetat exakt var jag skulle gå och inte behövt leta skyltar hade jag nog hunnit om inte tåget är sent (många om här…), men nu finns det inte ens chans. Så jag fick boka ett nytt tåg från Örebro. Nu åker vi hemifrån redan 04,15 och jag har istället 1,5 timme i Stockholm, så nu ska det nog ordna sig. Det innebär dock att jag får kliva upp ca 02.30… Jag är redan trött av den tanken!

Men först ska vi jobba lite till. Jag har en del att fixa på jobbet inför julen idag, men sen får dom klara sig själva!

2 reaktioner till “Vecka 12!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.