Dålig timing

Saker man kan bli sugen på när man är gravid är tydligen löpträning.

Nu är det ju långt ifrån läge för det. Även om man bortser från att jag är gravid så väger jag ju ungefär 11 kilo mer än jag gjorde sist jag löptränade, så kroppen är ju inte direkt i högform… Och ja, jag vet att man kan springa även som gravid, men att BÖRJA löpträna när man är gravid känns korkat. Dessutom sliter det ganska mycket i ligamenten i magen just nu, det gör ont bara att vända sig i sängen, så det känns helt enkelt inte aktuellt. Plus det där med att jag är helt sjukt trött…

Men iaf. Jag är peppad på att börja springa igen. Jag har något slags vision av att det ska vara så skönt att vara LEDIG i strax över ett år, och att jag faktiskt ska ha energi till såna saker. Sen kommer jag ju ha en liten tingest att ta hand om, som säkert har åsikter om det, men jag inbillar mig att den får lära sig. Återkommer om några månader och berättar hur det känns då 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.