Ojdå…

Jag råkade visst köpa en barnvagn. Till.

Den som har hängt med här ett tag vet ju att den första vagnen står inne i mitt ”psykosrum” sedan tidigt i somras (Och den är betald och klar om två veckor, så det var jävligt smart, för den kostade rätt många tusen!), och att jag var en smula ivrig och råkade köpa en tvillingvagn för att jag läste slarvigt… Nu gör inte det så mycket. Den var för stor och bökig att skicka tillbaka, så jag sa fuck it, då ryms hunden också. Men, det i kombination med att det är en ultrasmart multisportsvagn som jag kan göra allt från jogga till åka skidor med, gör att den är ganska STOR. Så jag kände att jag behövde en mindre, smidig vagn som jag kan ha om jag bara ska typ ner på stan och gå i affärer eller liknande, och inte orkar släpa på rymdskeppet…

Jag hade först tänkt köpa en begagnad liggvagn till billigast möjliga pris eftersom jag bara ska ha den som extravagn, men nu satte jag mig ner och slösurfade medan jag åt frukost och hittade en jättebillig sitt/liggvagn för strax under samma summa som jag var villig att betala för en begagnad. Perfekt! Två i ett, och jag slipper jiddra med att leta annonser, ta kontakt med säljare och åka buss för att HÄMTA skiten.

Den observante läsaren noterar att detta INTE är en tvillingvagn, så nu har jag en av varje… 😉 Oklart vad jag hoppas på. Två bebisar så jag inte ser ut som en idiot som har en tvillingvagn, eller en, så att den jag köpt nu passar 😉 Äh, man kan säkert knö ner två. Eller sälja vagnen…

Oavsett så känner jag att jag skulle behöva rensa lite mer i förrådet, så jag får plats med alla mina vagnar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.