”Nää, det syns nog inget!”

Nej, själva Bulan kanske inte gör att jag ser mer gravid ut, men hormonsvullnaden har definitivt gjort sitt, det är bara att inse.

Idag träffade jag en förälder jag haft kontakt med länge, hens barn har gått på min förskola i tre år nu och med undantag för en termin har barnet varit på min avdelning så vi har träffats ofta. På senaste tiden har det varit den andra föräldern som hämtat och lämnat, men idag kom denne person och hämtade. Tittade på mig i ungefär en sekund, och sa ”Är du gravid?”.

Haha, ja ok. Jag har förvisso inte blivit fetare, men tydligen ser jag tydligt gravid ut redan nu. Bara sisådär sju månader to go…

Eller så är det tvillingar, som Freja sa… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.