”Nu börjar det synas lite!”

Sa vår specialpedagog igår när hon var på besök. ”Det är nog mest mat”, svarade jag. Och det är det nog. Gravidbyxorna formar fläsket till en fin gravidbula, men så här i vecka 10 tror jag inte att själva graviditeten syns så mycket. Men jag vet ju inte, jag svällde ju upp rätt snabbt, även om jag gått NER i vikt.

Jag kom förresten på kl 03 inatt att jag har ETT tecken på att jag fortfarande är gravid. Jag är fakkin’ konstant täppt i näsan. På dagen är det inget större problem, men varje natt vaknar jag och kan inte andas. Så tja, så länge jag inte kan andas är jag nog gravid ändå.

Som sagt, vecka tio from idag. Bulan har börjat skapa ett tilldelat kön, fått fingrar och vevar med både armar och ben där inne. Mysigt! Bulan är inte ens ett embryo längre, utan räknas som ett foster. Nästan ett barn. Två veckor kvar till den magiska 12-veckors gränsen, när den mest akuta risken för missfall minskar. Än så länge verkar det ju gå vägen det här!

En reaktion till “”Nu börjar det synas lite!”

  1. Freja says

    Är det dubbeltrubbel så kan det faktiskt så smått börja synas…. 😉

    Mådde inte ett dugg illa med killarna, så där som man ”ska” göra med dubbeltrubbel.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.