Energi och paranoia…

Det säger väl en del om hur man mår när man känner sig helt energisk och pigg av att orka TÄNKA TANKEN att städa hemmet, och köpa rengöringsmedel… Men så var det. I lördags drabbades jag av den stora energiboosten och köpte rengöringsmedel efter att jag träffat Frodis nere på stan, shoppat lite, lunchat och gått på minijulmarknad.

Sen blev det ändå inte städat. Jag började starkt i söndags med att tvätta två maskiner tvätt, röja både köksbord och vardagsrumsbord och diska, men sen behövde jag hämta min cykel på jobbet och DÄR tog den sista energin slut. Men ändå, det är typ bara att plocka undan lite grejer och sen liksom RENGÖRA allt som är kvar, det är ju nästan hanterbart.

Jag har känt mig lite piggare sen jag skrev förra inlägget. Kanske inte PIGG, men inte döende av utmattning. Så nu är jag ju helt paranoid, och tror att Bulan dött. Det han den säkert inte, men bortsett från att jag inte blöder finns det inget som tyder på att den fortfarande finns kvar. Ingen mensvärkskänsla på länge, inget illamående, lite piggare… Brösten gör fortfarande ont, så det är väl alltid något! Det är säkert ingen fara, men man börjar ju undra… Det är ju EVIGHETER kvar till den andra Januari, när jag får se om det finns något där inne.

Jag skulle ju ångra mig i samma sekund som det hände, men LITE illa kan jag väl få må? Bara för att få veta om det liksom är några hormonförändringar i den här kroppen…

Men, om vi ska se det positivt. Om vi utgår från att Bulan lever och frodas där inne trots allt, så verkar den här skröpliga gamla kroppen ganska väl rustad för att vara gravid. Jag gissar att alla som testat motsatsen skulle tycka att det vore rena drömmen att ha en helt symptomfri graviditet. Och ja, om allt nu går vägen så gissar jag att jag kommer få min beskärda del sen. Foglossningar gissar jag kommer bli en riktig plåga, när det väl kommer.

Vi får väl se. Under tiden hoppas jag på lite illamående eller mensvärk…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.