Parasiten växer-och det gör jag med…

Det är ju helt stört hur snabbt utvecklingen går med såna här små parasiter. I morgon går jag in i vecka sju, och nu har den plötsligt ett helt eget, fungerande hjärta?! Och har börjat röra på armarna!

Nu har den alltså armar som den kan röra på. Då är den ju liksom en varelse… Kanske inte en människa, men definitivt mer än en slemklump. En parasit, helt enkelt. En duktig parasit, som verkar trivas fint där inne. Fortsätt med det, lilla parasit.

I betydligt snabbare takt än parasiten växer känns det som om jag växer. Det gör jag ju rimligen inte, speciellt inte eftersom jag blir mätt mycket snabbare än tidigare, men det känns så… Viva la preggobyxa!

Framför allt brösten växer ju som ett skämt. För mindre än 1,5 vecka sen fick jag en BH av P. En nästan ny, men P gillade inte riktigt modellen så jag fick den. Då var den lite pösig i kuporna. Det är den inte längre. På bara 1,5 vecka har jag vuxit i den, helt absurt. Det är ÅTTA månader kvar, var ska detta sluta? Får jag köra boobsen i skottkärran fram mot vårkanten? Hoppas inte…

2 reaktioner till “Parasiten växer-och det gör jag med…

    1. ciccilus says

      Jag misstänker att dom där engelsktalande mäter även svansen (Ja, den har svans just nu), i Sverige är den stor som ett blåbär ungefär 😉

      Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.