Ny sorts hypokondri

Tre test har jag gjort, bara för att vara säker på att jag (fortfarande) är gravid. Jag vågar inte riktigt lita på att det är på riktigt, utan går och väntar på att det ska gå över. Att jag ska få mens. Nu på morgonen tyckte jag att jag hade liiite liiite (ljust) blod i en flytning.

Skulle det vara så så är det ju inget konstigt, det kan vara så, men jag är livrädd för att det ska vara på låtsas. Innan jag visste att jag var gravid drömde jag att jag skulle föda barn, men det blev inget. Det fanns inget barn, allt var bara på låtsas… Så känns det mest hela tiden nu.

2 reaktioner till “Ny sorts hypokondri

  1. Sonja says

    Min sons fästmö gjorde 11 test, eftersom hon hade väldigt liten chans att bli gravid enligt läkaren. Men se det var hon och i maj föddes en alldeles underbar liten kille.:)

    Reply
  2. Lina says

    Men shit, vad har jag missat?? Grattis!! Så sjukt kul, så glad för din skull!! Jag gjorde tester var och varannan dag med första barnet, hade typ inte ett enda gravidsymptom. .. Men gravid var och förblev jag!

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.