Snart November…

Och när November inträffar har det iaf gått en månad till av väntetiden.

”Jag skulle tro att det inte blir förrän efter vårt juluppehåll” sa barnmorskan på fertilitetsenheten sist jag pratade med dom. Vi pratade om min kommande IVF, och väntetiden för den. Så nu behöver jag ”bara” genomlida December, och sen är det typ dags. Förutsatt att det inte tar längre tid än hon trodde, men jag tänker att hon säkert snarare tog i lite, så jag inte skulle hoppas för mycket. Typ.

Jag kommer få en kallelse till barnmorska. Oklart varför, det känns som om jag varit på så många besök redan… När jag är på det besöket så startar IVF-proceduren. Antar att jag får recept på sprutor och skit, och ska börja ta dom direkt. Jag har inte så bra koll på själva IVF-proceduren, kanske dags att läsa in sig på den lite. Jag vet att jag ska ta sprutor för att stoppa min naturliga cykel, och sen sprutor för att starta upp en ny cykel, och sen plockas äggen ut, befruktas, och stoppas in-om dom blir befruktade. Jag vet inte riktigt hur lång tid allt det där ska ta, men en cykel för mig är ju ca 26 dagar så något åt det hållet?

Jag får läsa på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.