Mat!

Jag fick något slags matlagningsfeeling igår, och lagade en massa mat…

På morgonen innan jag åkte och jobbade slängde jag ihop en kokosmjölksgryta. Kanske mest för att jag skulle ha något att äta när jag kom hem igen, sent som fasen…

På kvällen när jag kom hem fick jag feeling och kastade ihop en köttfärssås som fick stå i ugnen över natten och puttra, tog ut den efter morgonpromenaden. Den blev lite väl såsig, jag hällde i vätska i överkant för att slippa kliva upp mitt i natten och kolla så den inte kokade torrt. Tänkte inte på att vätskebortfallet i ugnen är minimalt, jämfört mot när grytan står på plattan. Oh well. Gott blev det iaf. Nu är frågan bara vem som ska äta allt…


Det bästa med köttfärssås är att den i princip nästan bara innehåller saker jag kan odla själv =)

Ute ÖSER regnet ner, så jäkla ovärdigt väder… Jag fick tvinga ut (mig själv) hunden på morgonpromenad, och väl ute gick han en koppellängd bakom mig och surade. Kallt och blött är inte vårt favoritväder… Vi gick bara halva vår vanliga promenad, dvs inte ens en kilometer tror jag, men ingen blir gladare av att fortsätta vara ute när det är så uselt väder!

Det kommer bli en intressant dag på jobbet. Det ska fortsätta regna större delen av dagen, så vi kommer antingen ha blöta, sura barn, eller rastlösa barn. Sweet mother of mercy, låt dagen gå fort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.