It’s alive!

S hörde av sig häromdagen och funderade på hur jag mådde eftersom jag blivit knäpptyst här i bloggen efter det negativa resultatet… Svaret är helt ok!

Jag har inte riktigt haft tid att älta det faktum att jag inte blev gravid den här gången heller. Klart det är surt som fan, men jag har ju ett försök kvar och sen får jag ta det ett steg i taget efter det.

Det hjälper nog att det är lite körigt på jobbet, jag har heller inte direkt haft ORK till någonting… Just nu känner jag att jag är på väg in i ett tvärstopp i en rasande fart, så jag har lagt in två dagars semester nästa vecka. Det innebär i praktiken att jag bara kommer vara på jobbet två dagar, och inte ens heldagar, eftersom vi åker på studieresa till Stockholm på Fredagen, och jag känner att jag behöver det.  Pilla runt lite hemma, gräva lite i odlingarna och så.

Kort resumé av förra veckan: Jobba röven av sig hela veckan. AW med alla förskolor i vår organisation på fredagen (sjukt roligt), middag med tjejerna på lördagen och hajk med Frodis på söndagen.

Hajken var SJUKT blöt och kall. Jag var klädd för regn så det var ingen fara, men fan vad det är obehagligt att vara blöt! Vi gick lite vilse och höll på att hamna helt åt fanders innan vi sansade oss och vände, men på det hela taget blev det en skön promenad! Vi var ute i drygt tre timmar och vandrade över stock och sten, så det var två trötta hundar och likaledes trötta mattar som till sist kravlade in i bilen igen.

Trots vädret och vilsegången blev jag så taggad på att hajka mer (alltså, skogen på hösten…) att jag började tjata om nästa hajk innan vi ens kommit i mål på den vi var ute på! Frodis var väl inte lika taggad just då, men jag kan nog övertala henne när hon torkat 😉

Utöver det har jag bokat resa. Som det ser ut åker jag mol allena, om ingen kommer på senare att hen vill följa med. Hotellet är bokat för två i så fall, men åker jag själv så känns det HELT ok! Jag har i dagsläget ingen hundvakt, och det är ju en smula problematiskt, men det ligger en bit in i tiden så jag tänker att jag kan fråga P eller Snajsarn  lite längre fram. Båda har erbjudit sig tidigare, men alla har kanske inte lika lätt som jag att planera sex månader in i framtiden… Det är bara fyra nätter det gäller, så jag har nog skapliga chanser att få hundvakt även om jag inte frågat ännu. Jag gamblar lite!

Så, i slutet av April åker jag till Edinburgh! Ska jag resa själv vill jag åka till ett engelsktalande land, och jag velade länge mellan England (London, och en dagstripp tillbaka till Warwick? Eller kanske Cornwall?), Irland eller Skottland, och Skottland vann till sist. Livet känns så himla mycket mer hanterbart när man bokat en resa, och har något att se fram mot, även om det bara är några dagar! Att det bara blev några dagar beror på att jag helt enkelt inte har råd med mer. Boendet är SVINDYRT. En vecka skulle gå loss på över åtta tusen, om jag inte bokade vandrarhem… Då ingår inga måltider alls. Det gör det inte nu heller, och fyra nätter går ändå på strax över tre tusen.  Dyrt, men värt det! Med lite tur kanske någon vill följa med trots allt, då blir det ju betydligt billigare.

Nu jobb. Till 20,00 ikväll pga sjuk personal. Nedan en osorterad bildkavalkad!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.