Negativt

Ja ingen större överraskning, testet var så negativt det kan bli. Fortfarande ingen mens, så det är ingen större idé att ringa fertilitetsenheten ännu och starta upp nästa försök. Fan vad den här kroppen ska hålla på och krångla.

På morgonpromenaden kunde jag inte låta bli att gå förbi min lilla odlingslott och kika lite. Jag hade inga stövlar och kunde bara kika på håll om jag inte skulle bli sjöblöt, men ändå… Frågan är ju nu vad jag ska odla här hemma. ska jag ta bort pallkragarna och flytta dom till lotten? Eller bara ha några, där trädgården är som soligast? Flytta runt dom lite? Vi får se. Ska jag både köpa pallkragar hem och till lotten blir det jäkligt dyrt, även om jag inte behöver köpa alla på en gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.