Inte lottlös!

Måndagen kom och gick, och efter jobbet masade jag mig iväg i ösregn för att tillsammans med lilla hunden titta på en odlingslott.

Mannen som är ansvarig för att hyra ut dom hade sagt att damen som haft den innan ”hade en annorlunda odlingsstil”, och det kan man väl säga. HELA lotten är täckt av buskar. Både såna som planterats där, och deras avkomma som spridit sig fritt. Lilla hunden sa ”Jag är ingen DJUNGELHUND!” och tyckte att han kunde stanna utanför medan jag tittade.

Men vi tog den. Den är GIGANTISK, större än min trädgård hemma, och därmed ganska dyr. Och med dyr menar jag inte särskilt dyr alls, egentligen. En dryg tusenlapp per år, och jag kan odla exakt vad jag vill i helt abnorma mängder. Det är det värt tycker jag!

Jag ska få hem ett kontrakt på posten, och ca nästa vecka börjar dom riva bort buskarna så att jag kan börja använda den redan nu. Mannen frågade om jag ville ha kvar en rad lite finare buskar som inte var så vildvuxna, och det sa jag ok till. Jag har gott om plats ändå. Har jag otur är det hallon, det vill jag inte ha. Men har jag tur är det vinbär, det vill jag ha!

Tyvärr såg jag att det fanns sniglar. Det finns gott om såna i trakterna, men min trädgård är välsignat fri från mördarsnigel. Tyvärr gällde inte detsamma lotten, men det förvånar mig inte. Så, det får bli en pallkrageodling, så att jag kan snigelsäkra lite. Det blir dyrt med en massa pallkragar, men att odla mat åt sniglarna är också rätt dyrt, det har jag inte lust med. Jag önskar mig helt enkelt pallkragar i julklapp =)

Särdeles vacker är den ju inte, men den är ”min” och jag får odla hur mycket jag vill i den!

Och på ett helt annat tema har jag fortfarande inte fått mens, och är förbryllad. Så här har min kropp aldrig förr betett sig. Det innebär ju då att jag ”måste” ta ett test i morgon, för första gången! Jag har ju testat förr, men för att jag varit otålig. Inte för att jag faktiskt inte fått mens innan det är testdag, som jag brukar.

Jag vill inte riktigt ta testet. Jag är nämligen lite för säker på att det kommer vara negativt. Ganska exakt 100% säker. Blödningar och icke-ömma bröst gör ju att man inte direkt är övertygad om motsatsen. Men bara det faktum att jag ”måste” ta testet gör ju att jag fortfarande hoppas. Jag orkar inte riktigt bli besviken över ett resultat som jag redan är ganska säker på. Jag har ju ställt in mig på att jag inte är gravid (SOM jag hinkade kaffe igår!) eftersom jag haft blödningar ända sen i fredags, och i samband med det inte längre haft ömma bröst. Samtidigt har det varit jävligt märkliga blödningar, som jag aldrig haft tidigare. Mer än en blodig flytning, men definitivt inte mens. (ja, varsågoda för information, om ni inte vant er vid det här laget.)

Jag brukar aldrig blöda så ”mycket” så ”länge” innan jag verkligen får mens. En liten, knappt märkbar blodig flytning en eller två dagar innan, sen är det igång. Inte en skvätt blödning EN gång om dagen, i fyra dagar. Very odd.

Men men, min väckarklocka är ställd på 05,45 i morgon, så strax efter det vet vi med säkerhet hur det står till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.