Lättantändligt

I samma sekund som jag noterade att bröstvårtorna var ömma och röda igår kopplade hjärnan på och började känna igenom resten av kroppen. Är jag inte lite svullen i livmodern? (Oerhört svårt att förklara den känslan) Är inte brösten större? Har jag inte mer ilningar i livmodern nu?

Det där HOPPET var ju oerhört lätt att tända…

Men tja. Bröstvårtorna ÄR röda och gör ont. När jag var på gymmet gjorde det ont när jag var tvungen att luta bröstet mot något, och när jag skulle duscha fick jag hålla armen för, för vattnet gjorde ont. Det känns ju himla positivt, MEN… Jag hade ju exakt samma känsla efter första försöket, och som vi alla vet så var jag ju inte gravid då… Så nja. Jag hoppas nog inte riktigt än.

3 reaktion på “Lättantändligt

 1. Freja

  Just brösten (onda, ”hårda” och spända) och bröstvårtorna (extremt känsliga) har alltid varit mitt främsta tecken på att jag varit gravid.

  Svara
  1. ciccilus Inläggsförfattare

   Känsliga bröstvårtor håller i sig. Jag tycker att själva bröstvårtan känns större, och sen tycker jag fortfarande att dom är rödare än vanligt, men jag vågar inte riktigt hoppas… Jag har ju som sagt haft dom är symptomen förr.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.