Ett klapp-på-axeln-inlägg

Chefen mailade igår med den feedback ni kan se nedan. Hur kul som helst! När jag hade funderat på saken en stund insåg jag att hon troligen tagit fasta på en grej jag sa vid APT senast. Hon frågade hur vi ville att hon skulle visa sin uppskattning (eftersom det var en sak vi ville bibehålla från medarbetarenkäten) och jag svarade att många kanske behöver få konkret positiv feedback.

Vi har en väldigt effektiv chef, som dessutom är ganska upptagen (hon är chef över 50 anställda, mot rekommenderade 30…) och JAG tolkar henne som att när hon inget säger så är allt bra, då är det bara att köra på. Men många andra kanske tycker att hon säger ju aldrig något positivt, så då är väl inget bra då? Jag tror inte alls att det är så, men jag lyfte det ändå när hon frågade, och det var efter det som dessa mail började trilla in.

När jag insåg det blev jag först lite obekväm. JAG tycker ju inte att JAG behöver den feedbacken, hoppas det inte bara är jag som får det för att hon tolkar det som om jag menade mig själv… Och det är förvisso sant, det hoppas jag verkligen. Men samtidigt insåg jag att jag ju faktiskt blir så pass glad av att få den här feedbacken att jag vill visa den för alla och envar, så jag kanske behöver den mer än jag tror själv…

Dessutom kan jag hur som helst vara säker på att den är ärlig. Min chef skulle aldrig komma med falska komplimanger, bara för att ge positiv feedback, det ligger långt från hennes personlighet. Jag får helt enkelt försöka komma över den obekväma känslan, och fokusera på det positiva. Jobbet går iaf bra just nu! (Åtminstone den del jag kan påverka…)

Och ska jag fortsätta klappa mig själv på axeln så tycker jag att jag har varit rätt duktig med den här gymgrejen. Dels att inte tänka att ”jag är ju där så sällan så vad spelar det för roll?” och att faktiskt ta mig dit dom dagar jag känner att jag har tid. Och inte ta det där tänket att ”hinner jag inte så hinner jag inte” med mig in i dom dagar när jag HINNER, men kanske inte har LUST…

Den här veckan har varit hemsk på jobbet, så jag har bara hunnit dit två gånger, varav andra gången var idag. Det var iofs lika bra det, för idag var första gången sen sist som jag kunde GÅ NORMALT! Herregud vilken träningsvärk jag har haft!! I benen då såklart, armarna har jag inte känt något i vilket har retat mig.

Idag kom jag iväg ”lite sent”. Jag var vaken redan kl fem, men kom inte iväg till gymmet förrän vid sju, och då brukar det vara några andra morgonpigga jäklar där. Idag var det dock inte en själ inne på tjejgymmet, och bara någon enstaka ute i det andra gymmet. Jag var där i strax över en timme, och inte en enda människan kom under den tiden! Skönt som sjutton.

Dels behövde jag inte ta hänsyn till andra, vänta på min tur och sånt där som hör till ett socialt samhälle, utan jag kunde bara köra på exakt hur jag ville, i vilken ordning jag ville och hur länge jag ville. Skönt. Sen blir jag ju så självmedveten när det är andra människor där, men när ingen är där kan jag testa lite mer nya maskiner, och idag hittade jag en som tränade armarna väldigt bra, så nu hoppas jag på rejäl träningsvärk! Jag känner mig ganska mör i armarna. Benen var jag LITE mer försiktig med den här gången. Jag tränade ordentligt, men med lite tur kan jag träna IGEN på måndag när jag slutar tidigt…

Jag testade dessutom löpbandet. Jag är lite rädd för såna där tingestar, men nu har jag testat iaf. Jag sprang inte utan promenerade, men jag känner att jag är rätt sugen på att springa igen! Skulle jag mot förmodan vara gravid är det ju ingen idé att starta upp någon satsning mot löpning, men är jag det inte (vilket jag med tidigare erfarenheter troligen inte är…) så har jag ju gissningsvis runt ett halvår på mig att springa innan det blir IVF. Om jag inte kör några privata insemineringar emellan, men jag vet inte… Vi får se. Jag är iaf sugen på att börja springa igen. Det var länge sedan jag kände det suget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.