Så var det gjort…

Största anledningen till att jag slutade gå till gymmet för två år sedan, och sa upp medlemskapet för ett år sedan, var att jag aldrig hann dit. Eller snarare, hade samvete att åka ifrån hunden igen när jag väl kommit hem. Actic som jag tränade på dåhar sitt närmsta gym nere på stan, så det blir liksom restid utöver träningstiden. Så jag fick mest ångest över att jag aldrig var där, och sa upp medlemskapet. Något var tvunget att försvinna från MÅSTE-listan, och det fick bli gymmet. Mådde oerhört mycket bättre mentalt efter det.

Nu har ju fitness 24/7 öppnat alldeles i närheten av där jag bor, det tar mig fem minuter att cykla, och i ett anfall av frustration över att jag inte var gravid för några veckor sen så tecknade jag ett medlemskap där. Det är ytterst oklart hur dom två sakerna hänger ihop, men konsekvensen blev ett gymmedlemskap igen. så det var bara att damma av väskan som stått orörd i två år…

Jag var där förra lördagen, och så var jag där nyss. Jag har haft lite av den där välbekanta ångesten över att jag inte varit där i veckan, men idag fick jag liksom tanken att det där får jag bara släppa. Vissa veckor kommer det vara så att jag faktiskt inte orkar eller hinner efter jobbet, och då får det vara så. Om jag lyckas träna tre gånger en vecka, så får det kanske räcka med en gång veckan efter. Jag är ju DÄR iaf. Den här veckan har jag slutat sent i princip varje dag, så jag har inte orkat eller hunnit. Hade jag åkt hade jag ju haft lika mycket ångest för att hundkraken aldrig får sällskap…

Men idag var jag iaf där. Jag var inte svinpeppad, men det är enda dagen jag kan den här veckan, så det var bara att bita ihop efter frukost och cykla iväg. Det började lite halvhjärtat, men mot slutet hade jag fått upp både farten och motivationen och jag misstänker starkt att jag varken kommer kunna gå eller lyfta armarna i morgon… Det enda jag känner att jag inte riktigt lyckats med är mage och rygg.

Från början var det två andra tjejer där (Jag håller mig i ”tjejgymmet, så oerhört skönt!) men när jag var NÄSTAN klar gick båda och jag blev själv. Då passade jag på att testa lite maskiner som jag var nyfiken på, men inte vill testa med publik, och så blev det plötsligt ganska mycket mer träning. Skönt! Gav mig också på hantlar och löpband, så armar, rumpa och ben har fått ordentligt med träning. Gjorde squats med tio kilo extra på en skivstång, jävlar i min lilla låda vad jobbigt!

När jag väl var klar var det väldigt skönt att ha det gjort, och kroppen är sådär skönt mör. Tisdag och fredag slutar jag tidigt, så den här veckan finns det hopp om att hinna dit ganska snart igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.