När fan blir gammal…

Skaffar hon tydligen gymkort igen…

Jag är lite oklar över själva händelseförloppet, men det började med att jag kände mig frustrerad över att jag aldrig tycks bli gravid (Ca två dagar till mens, men…) och slutade med att jag skaffade ett gymkort och tog ett banklån… Helt rationellt.

Fördelen med det här gymkortet jämfört med det jag hade på Actic är att det här gymmet ligger en kvarts promenad hemifrån, och om jag skulle bli gravid så får jag pausa medlemskapet. Det fick jag inte på Actic. Dessutom ca halva priset.

Just eftersom det ligger så nära hemmet är det betydligt troligare att träningen blir av. Att åka hela vägen ner på stan igen tar för lång tid, men nu kan jag cykla dit på kanske fem minuter efter att ha promenerat med hunden, vilket känns betydligt bättre.

Jag var där igår för första gången och tränade. Jag hade ju inte direkt någon plan när jag gick dit eftersom jag inte visste hur det såg ut eller så, men nu har jag ju prov-tränat och kan ha en plan till nästa gång. Det där blir nog bra. Jag har iaf SJUK träningsvärk i benen idag…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.