Ok, det är officiellt!

Jag kommer ALDRIG bli frisk!!

Igår och idag har jag faktiskt tagit en(!) ipren om dagen bara för att orka, med resonemanget att folk stoppar ju i sig lite vad som helst om dom är gravida utan att veta om det, utan att bebisarna tar skada. Trots det är jag helt slut.

Idag har jag haft feber hela dagen. Huvudet är tjockt och tungt och jag orkar knappt stå upp, kan det gå över snart? I morgon slutar jag kl 13 (SWEET!) och ska klippa mig kl 13.30 för första gången på fyra år, sen kan jag SOVA! Någon gång måste jag ju bli frisk kan jag tänka…

På Lördag ville Frodis ses, och det vill jag med. Men då måste jag vara frisk. Ska hon jobba sex dagar i veckan hela hösten, med att PRATA none the less, så vill hon inte bli smittad. Men, jag räknar iskallt med att vara frisk till dess. Annars blir jag det aldrig.

17,39. Får jag gå och sova nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.