The staket saga…

Jag blev ju lovad att staketet skulle bytas i September, men för någon vecka sedan fick jag mail från Herr Distriktschefen att det skulle påbörjas redan nu i måndags, vilket det också gjorde. Känslan när man kom hem, och det fula, trasiga staketet var väck var nästan lite magisk!

Tyvärr gick den känslan över lite när man insåg att ”Påbörjas” innebär att dom river staketet, sen gör dom inget mer. Eller ja, NÅGON gång kommer jag ju få ett nytt staket, men inte den här veckan iaf…

Nu känner jag mig lite gnällig, men jag hade ju hellre haft ett trasigt staket som ändå fungerat i två år, än inget staket alls. Nu har jag ju världens snällaste hund, så jag ställde lite kompostgaller över gräsmattan som håller honom inne så länge ingen katt eller igelkott är på andra sidan. Men, det håller inte grannskapets ungar UTE. När jag inte är hemma är trädgården full med ungar som river runt bland odlingar och blommor, och det är inte så skoj faktiskt.

Men men, i sinom tid kommer det ett nytt staket, och det kommer bli toppenfint trots att det ”bara” är gunnebostängsel. Och när staketet är på plats kan jag sätta ut fler pallkragar och gå all in i odlandet, så vad är väl några mosade tomatplantor?

Undrar om jag kan muta Frodis till att åka och köpa lite mer jord någon dag framöver..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.