Lilla hunden säger NEJ!

Jag masade mig ur sängen runt 06. Det regnade ute, så jag hade ställt om larmet från 04,45 till 06 och sket i morgonpromenaden.

Man skulle kunna tro att hunden skulle bli ledsen över det, men nej. Jag hann ta på mig både kläder, jacka och gummistövlar, och gå in i sovrummet för att hämta mobilen, innan han stack fram näsan under täcket. När han fått på sig koppel gick han endast med stor tveksamhet ut genom ytterdörren, och oerhört snabbt in igen när han var klar ute. Regn är inte hans grej. Speciellt inte sen hans regntäcke med största sannolikhet ligger kvar hemma hos F, och vi aldrig mer kommer se röken av det.

Just idag verkar han nöjd med att ligga och snusa på en kudde, så han får göra det medan jag åker och jobbar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.