Vi drog på Hajk

I fredags föreslog Frodis att vi skulle dra på hajk på lördag om det var skapligt väder. Om det var bra väder kunde ju hundarna rent av få bada!

Bra väder var det sannerligen inte, men det var skapligt väder. Höstigt, sådär. Synd att sommaren helt uteblev bara!

Men men, hajkers gonna hajk, så det gjorde vi. Vi var ute typ två timmar, och enligt min fitbit gick vi åtta kilometer, och det var rätt skönt! Vi kommer knappt kunna ses i höst (heller) eftersom Frodis ska syntolka ett stort program, vilket innebär att hon jobbar fjorton dagar i sträck ibland, och som minst sex dagar i veckan… Det blir lite klent med umgänge då.

Men, under vår promenad hann vi iaf avhandla det viktigaste i livet. Våra respektive jobb, manspersonen, och dårar i omvärlden. Vad som riktigt hände med den där dåren som kanske eller kanske inte dränkte en kvinna med UBÅT blev vi aldrig riktigt kloka på..?

Vi tog en liten fikapaus mitt i…

Och sen traskade vi vidare genom kohagarna. Frodis blev lite stressad över kossorna, men jag litade helt och hållet på att bonden inte skulle släppt ut dom i en hage där människor promenerar om dom inte var folk-säkrade. Dom glodde lite, men verkade överlag inte stressa upp sig så mycket över att vi var där.

Morgonen har ägnats åt att städa hemma. Jag är inte klar ännu, men ville tvätta skurmoppen innan jag fortsätter, så jag fick ta en paus. Om en timme hämtar Frodis mig för IKEA och lunch, så dags att tänka på hygienen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.