Oh, The Irony…

Är det inte jäkligt ironiskt?

Hela sommaren har min mens kommit punktligt när appen säger att den ska komma, precis som den gjort i alla år… Men nu, när det är dags att börja räkna dagar, är den plötsligt sen igen. Den trogne läsaren minns säkert hur den plötsligt kunde vara både tidig och sen hela våren, trots att den alltid varit så punktlig… Och så nu igen då.

Än så länge är det ingen fara. Får jag mens i morgon blir ägglossningen mest troligt på en fredag. I övermorgon en lördag. Oavsett vilket funkar det. Men går det ytterligare en dag blir det ingen behandling den här månaden. Heller.

Det är ju inte så mycket jag kan göra åt saken, men det är ju lite typiskt… Och förste person som säger ”Du måste SLAPPNA AV!!” eller ”Det är när du slutar försöka det händer!” kommer få en snyting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.