Äntligen är sommaren över.

Äntligen vardag. Även om gårdagen var en smula förvirrad, på grund av en något bristfällig introduktion till mitt nya jobb av min föregångare (”Du får väl skicka ett meddelande om du undrar något”), så känns det bra att sommaren är över och vi (snart iaf) är tillbaka i lite rutiner.

Jag har jobbat sommar i många år, men det här har varit den värsta. Så dåligt organiserad, jag har varit irriterad hela sommaren. Nu är det skönt att vara tillbaka på sin egen avdelning, även om den är ett enda kaos efter sommaren. Nu ska vi bara ”bli av med” barnen från dom andra avdelningarna, så att allt går tillbaka i gamla spår. Barnen är mer hanterbara i flock när dom vet exakt vad som gäller. Dom blir förvirrade när några barn gör annorlunda, för att dom är yngre och inte kan. Förvirrade barn i flock är svårstyrda, och så blir det konflikter.

Vi har en ny kollega också. Jag tror att jag dömer henne för hårt, på ingen grund egentligen, men jag får känslan av att hon inte har ambitionen att jobba kvar. Vi får se, men jag blir inte förvånad om hon inte är kvar om två månader. Jag fick den känslan igår, men ingen blir gladare än jag om jag har fel.

Att sommaren är slut innebär även att det är dags att börja räkna dagar igen. Det har varit två oerhört långa månader med tre ägglossningar som passerat förbi… Men nu tar vi nya tag och hoppas att det tar sig den här gången. Två inseminationer kvar, och sen en IVF om det inte funkar innan dess. Tre dagar till mens, ytterligare sex dagar tills jag börjar med testerna, och så i runda slängar tre dagar till innan jag får ett positivt resultat. Appen säger ägglossning onsdag vecka 34, och det stämmer rätt bra med tidigare test. Nu vill jag verkligen bli gravid…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.