Plötsligt händer det…

Natten till igår sov jag praktiskt taget ingenting. Tre timmar innan jag skulle upp var jag fortfarande vaken. Rätt trött igår…

”Mitt” barn blev ledig igår så jag tog komp och åkte hem redan efter lunch. Det var rätt skönt att komma hem och kolla så att alla hundar hade det lugnt hemma. På eftermiddagskvisten råkade jag dock somna, och sov en timme… Inte så bra när man har problem med sömnen! Jag var helt övertygad om att jag skulle bli sittande vaken en god stund in på nästa dygn, men jag somnade så gott vid 22 redan, och sov till 04,30 i morse. Förvisso en timme för tidigt, men jag fick ju sova hela natten…

Något slags nytta gjorde iaf den där tuppluren (förutom att jag liksom ÖVERLEVDE den dagen…), för jag vaknade lite mer klarsynt än jag somnade… Jag har en person i min omgivning som ljuger för mig med jämna mellanrum. Första gången lät jag det passera, men nu andra gången känner jag att det får räcka. Jag tänker inte erbjuda fler möjligheter till det. Personen har uppenbara problem med att vara rak, och då kan det kvitta känner jag.

Med lite tur går den här veckan fort, jag är så trött på det här med sommarsammanslagning nu! Jag vill tillbaka till mitt, med mina barn och min personal. I morgon ska jag släpa med mig Frodis på Betnér, och på fredag kommer S med barnen, så himla skoj!

Jag har en hel del att städa innan dess inser jag när jag ser mig omkring i hemmet, så det är nog lika bra att starta direkt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.