Dom blev fler…

tAllybanen är hemma på besök (hon fick ju flytta tillbaka till uppfödaren på heltid i våras) och tog med sig kompisen Bosse. Deras matte ska till Grekland en vecka, så dom flyttade in här under tiden.

Det är lite logistik när man har en minut-planerad morgon, så jag gick hemifrån kl 04 med en hund, och kom hem igen klockan 05 med tre stycken. Vi möttes helt enkelt längs vägen och dumpade av hundarna så dom var promenerade och klara tills jag skulle åka och jobba en timme senare. Inte optimalt, men det fungerar. Tack och lov kunde jag ta komp och gå hem redan efter lunch, och då var det så tyst och stilla hemma, så det känns bra.

Det kommer vara full rulle här i helgen när S kommer tillsammans med barnen, jeezus!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.