Angeläget

Av alla sommarprat i år (Det har varit ovanligt många intressanta!) var nog Linnéa Claessons det jag såg fram mot mest. Så jäkla stark och cool kvinna!

Även om det knappast är några nyheter för någon kvinna som förmedlas i hennes sommarprat är det ändå angeläget och intressant (Speciellt med en världsledare som finner det lämpligt att kommentera på en kvinnas utseende och kropp vid ett politiskt möte. Jävla äckel.), men framför allt stärkande.

Jag känner att jag har rapat ”om inte jag orkar, vem orkar då?” ganska många gånger på senare tid, men man hamnar alltid i ett läge mellan varven när man faktiskt inte orkar. När man blir helt matt av alla strukturer man kämpar mot, inte orkar förklara och argumentera och protestera. Man orkar bara inte.

Då kan man lyssna på Linnéas sommarprat, och så får man lite ny inspiration. Ny ork. Fler argument. Man blir påmind om hur viktigt det är att inte hålla käft, att alltid protestera.

Så, under denna totala bloggtystnad blir veckans tips: Lyssna på (bland annat) Linnéas sommarprat, och sprid det till alla ni känner. Det finns som podcast, om någon inte hänger med i svängarna 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.