Regn

Även om det är oerhört segt att det regnar, så är jag oerhört glad att det gör det. Jag klippte gräset igår. Inte för att det egentligen behövdes… Det var helt torrt och trist-utom just runt mina pallkragar.

Jag vattnar odlingarna, med konstant dåligt samvete, och gräsmattan just precis runt om har kunnat sno vatten därifrån, medan resten av gräsmattan nästan dött av torka. Så, nu får det gärna regna ordentligt några timmar så naturen får repa sig lite.

Bellen hörde av sig igår och ville snacka lite odling. Dom har tänkt små-odla lite hemma och ville ha lite tips och trix, så det senaste dygnet är det allt vi har pratat om, typ. Jag blev så sjukt peppad på att odla mer, men jag måste vänta tills staketet kommit på plats. Jag har också konstaterat att jag kan få plats med ungefär två bärbuskar till, det ska jag fixa ganska snart, och att det vore toppen om jag kunde få leasa grannens trädgård också 😉

Ska jag någonsin flytta härifrån, vilket jag inte har några omedelbara planer på, så blir det till ett hus med stor tomt, och allra helst plats för höns och ankor. Jag gillar att bo i stan, men jag inser att jag gillar att odla mer, och jag VILL ha höns. Men som sagt, inga omedelbara planer på det…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.