A for effort…

Jag gick till jobbet fast besluten att KOMMA ÖVERENS. Det sket sig DIREKT när jag kommer till jobbet och inser att personen, efter att jag gick hem i fredags, har möblerat om och flyttat runt saker på MIN AVDELNING.

Vem gör ens så? Går till någon annans arbetsplats och flyttar möbler och blommor? Oerhört märkligt beteende.

Tack och lov hade jag två timmar på mig att (lite passivt aggressivt flytta tillbaka allt…) lugna ner mig, och sen gick resten av dagen förvånansvärt bra. Nu är det förvisso bara måndag, och det var min kortaste dag den här veckan, så det är lite tidigt att ropa hej ännu, men det är iaf en dag mindre som kan gå åt fanders.

Vi får väl se var möblerna står i morgon när jag kommer till jobbet… *Andas djupt*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.