15 timmars sömn, inga konstigheter

Jag var vaken i fyra timmar, som hade varit tre om inte E messat mig och jag blev nyfiken på vilken buske hon hade i sin trädgård, och sen sov jag tre timmar till. Ahh, sovlördag…

Jag hoppas ju att min chef inte läser min blogg, men GÖR hon det så hoppas jag att hon uppskattar att jag anstränger mig så till den milda grad att komma överens att jag fan går in i väggen efter en vecka…

I mina ansträngningar att faktiskt göra ett bra jobb med den här (jävla) komma överens med folk-grejen plockade jag fram min lilla husbibel: Omgiven av Idioter. Jag har haft mycket nytta av den tidigare, och det verkar jag kunna ha nu igen.

Jag har misstolkat personen som grön, men nu när jag öppnade boken ser jag att den är e x t r e m t blå. Jag får nervösa ryckningar bara av att läsa i boken om personlighetsdragen. Blå och röda personer (Jag tolkar mig själv som övervägande röd) gillar verkligen inte varandras olika drag…

En sak som stört mig extremt i veckan är att exakt ALLT är så svårt… Och potentiellt farligt. Faktiskt mest troligt dödligt. Se bild ett.

En annan sak som jag stört mig på är att allt är så jävla fyrkantigt. ”Vi har ju bestämt att föräldrarna ska smörja sina barn hemma!” Ja, men om dom nu glömde det? Ska barnen stekas i solen då, eller ska vi smörja in dom? ”Ja men vi har ju sagt att…” Se bild två.

Så extremt tydligt. Så nu vet jag mer exakt vad jag jobbar mot. Jag har helgen på mig att läsa in mig på blått beteende igen. Sen är ju den stora utmaningen hur jag ska kunna låta bli att explodera över dom blå egenskaperna, och det är väl lite här yoga och att dunka huvudet i väggen får komma in. Eller typ valium. Något måste till, för jag måste klara av att behärska mig…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.