Så var det med det.

Den här cykeln är verkligen helt out of whack, men nu är iaf mensen igång och så var det med det.

Jag ringde fertilitetsenheten och berättade att jag inte var gravid, och så pratade vi om framtiden. Dels om att jag tidigast kan göra nästa behandling V 34, för det är då lab öppnar (Och då jag har ägglossning, vilket flyt!), men även om hur jag ska fortsätta.

Det visade att jag har lite större beslutsmarginaler än jag trodde, eller rättare sagt än vad jag informerats om i pappren jag fått från dom. I pappren man får allra först står det att alternativen är sex inseminationer, tre IVF eller två av varje. Nu sa barnmorskan att jag kan göra ytterligare två inseminationer (fyra totalt) och SEDAN göra en IVF, om jag vill. Så länge jag har två inseminationer kvar kan jag byta dom mot en IVF.

Så, jag sa direkt att då vill jag göra minst två till. Det känns ändå som om kroppen fått en OK chans med totalt fyra inseminationer, då kan jag lägga dom sista två äggen i samma korg och göra en IVF sist av allt, i så fall.

Lite bittert känns det ju att jag har TVÅ ägglossningar i Juli, och båda två kommer passera obehandlade, men så är det ju. Jag får trösta mig med att jag iom det hinner få ännu högre lön innan jag ska vara hemma och vara föräldraledig.

Vi siktar på slutet av Augusti då, tar helt enkelt semester från befruktning.

En reaktion på “Så var det med det.

  1. Lina

    Du ska se att du blir gravid nu, nu när du SLAPPNAR AV och inte tänker på det hela tiden. Jag vet en som försökte bli med barn JÄTTELÄNGE och sen när hon gav upp DÅ blev hon gravid… Så försök att inte tänka på det. /Mvh hon som genomlevt alla dessa fraser och ja, jag hoppas att du tar ironin i detta…?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *