En himla bra kväll

Det blev en ovanligt social avslutning på veckan. Först middag med tjejerna på fredagen, och så middag med Frodis och dom andra tjejerna igår.

Maten var helt ok, jag glömde säga att jag ville ha köttet tillagat (well done, eller som Dwayne säger ”förstört”) men det var gott ändå. Frodis och E firade att dom har semester, M firade att hon fått skjuts in till stan (haha, krake, hon bor låååångt utanför stan och kan oftast inte dricka) och jag firade både befordran, högre lön och nytt staket. Alla drack vi Mojito, mina var alkoholfria.

En väldigt trevlig kväll, det var varmt och skönt, mycket folk ute, trevligt sällskap och goda drinkar. VÄLDIGT goda drinkar, även mina alkoholfria.

Tyvärr tror jag att jag drack alkoholfritt i onödan. Jag hade en svagt missfärgad flytning i morse. (Varsågoda för too much information, men ni borde vara vana vid det här laget) Jag förmodar att det SKULLE kunna vara en sån där ”spotting”, men jag tror inte riktigt på det. Det är förvisso minst fyra dagar innan jag ska ha mens, men den här cykeln har ju varit extremkort så det kanske kommer tidigare. Hur som helst är jag nu ganska säker på att jag inte är gravid, tyvärr.

Fan vad surt, jag ville verkligen att det skulle ta sig, även om jag inte riktigt vågade hoppas. Jag är nog mer besviken den här gången än förra gången. Kanske för att det är färre försök kvar. Och åter igen dyker frågan upp. ”ska jag fortsätta med insemination eller byta till IVF?” Det finns ju egentligen inget som säger att jag inte blir gravid på FYRA försök till, men what if..? Men nej, jag fortsätter. Jag har så bra lön nu så att jag utan problem kan ta ett lån och göra IVF efter dessa försök, om det skiter sig. Jag chansar.

Så, vi siktar på Augusti då. Hade jag fått mens SENARE hade jag hunnit med ett försök i början av Augusti, men nu blir det i slutet av månaden istället.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *