Nu är det slut på veckan…

Jag har svårt att tänka mig en bättre avslutning på veckan än middag med tjejerna. En sån himla lyckträff att vi tre gick med i samma facebookgrupp, och alla tre tycker om att laga mat!

Även om den här veckan har varit osedvanligt bra (”nytt” jobb, 2000 pix högre lön, nytt staket trots allt) så har den också varit ganska lång… Nästan bara sena dagar, och jag har varit JÄTTETRÖTT. Det innebär i sin tur en hel del dåligt samvete eftersom lilla hunden inte får hitta på så mycket skoj efter jobbet…

Dessutom känns det som om jag knappt suttit ner varken torsdag eller fredag (det är inte sant, vi hade studiedag igår och satt nästan hela dagen… Men inte efter jobbet) så när middagen väl var klar igår och jag fick sätta mig ner i en stol ute i trädgården och bara VARA tillsammans med gästerna var det ohyggligt skönt. Inga måsten kvar på resten av veckan.

Jag är fortfarande helt slut, men det fina med lördagar är ju att man får sova exakt hur mycket man vill, och precis när som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *