Thus ended the staket-saga?

Sorry kids, jag har inte riktigt haft tid med er idag… Först möte med distriktschef för ÖBO på morgonen (06,20, none the less) och sedan studiedag på jobbet. Nu stjäl jag tid från mig själv, för jag borde städa och laga mat… Tjejerna kommer på middag om lite mer än två timmar och jag har fortfarande tvätt på köksbordet…

Hur det nu är. Jag har inte hållit er helt uppdaterade med staketdebaclet, men häromdagen, efter att jag kontaktat chefen för fastighetsskötsel, blev jag i min tur kontaktad av ÖBO’s distriktschef över mitt område. Vi mailade lite fram och tillbaka eftersom jag har så sugiga arbetstider och har svårt att ringa, och till sist bokade vi ett möte.

På grund av nyss nämnda sugiga arbetstider blev mötet i morse, kl 06,20 i min trädgård. ”Också en tid att göra hembesök, men jag kände att du var angelägen!” Helt korrekt.

Mötet var kort och effektivt, och kontentan är att ja, vi FÅR nytt staket. Det var inte ens en diskussion, han hade redan bestämt sig när han kom hit. Dessutom fick jag en ursäkt över bovärdens något arroganta inställning att det (minsann!) inte är något fel på vårt staket…

Hade jag envisats med att ha kvar vitt trästaket hade jag fått sätta dit ett själv. Dom erbjuder typ Gunnebostängsel-vilket jag redan var inställd på eftersom det är det dom satt upp två hus längre ner på gatan. Som jag sa, jag vill bara ha något som håller hunden INNE, och grannbarnen UTE. Gunnebo är ju perfekt, mer eller mindre underhållsfritt.

Summa summarum så är jag mycket nöjd. Både med resultatet, vi får ju nytt staket, och med det bemötande jag fått. Som sagt, äras den som äras bör, och jag är uppriktigt imponerad över att denne chef tog mig på allvar, lyssnade och löste situationen utan större diskussion. ”Jag vill bara att ni ska ha det BRA!”, sa han, och det tycker jag är en fin inställning. Många hade nog försökt ”begrava” kritiken och låta det blåsa över utan åtgärd, så jag är mycket nöjd.

Jag kanske inte ska be bovärden om hjälp med något närmsta åren, men jag får ju nytt staket… Troligen hinns det inte med före semestern, men det lät som om jag skulle få det innan hösten iaf. Roligast är ju att det är en förälder på jobbet som får in dom uppdragen, vi insåg av en slump i veckan att han är den snickare som kollade på mitt staket redan i höstas…

Så, allt gott på Krönikegatan! Nu-städa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.