Äras den som äras bör.

En sak måste jag ändå säga, nu när jag håller på och gormar och bråkar med ÖBO, och det är att dom faktiskt tar mig på allvar och typ-ish vill lösa situationen.

Nu har jag ju inte fått någon feedback från chefen jag kontaktade häromdagen, men han var snabb på att återkoppla att han skulle kolla på ärendet. Dessutom har en distriktschef kontaktat mig och vill ha närmare kontakt så vi kan reda ut det. Jag är inte riktigt övertygad om deras argument, men jag blir iaf lyssnad på, vilket jag föreställer mig är en lyx många av mina grannar saknar.

Nu är ju inte jag en person som är så lätt att avfärda, men dom kunde ha försökt. Jag uppskattar att dom istället försöker lösa situationen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.