Målgång i blogg 100

Oj, jag insåg precis att jag gick i mål i blogg 100 IGÅR! Jag har med andra ord lyckats prestera ett inlägg (oftast fler) om dagen i 101 dagar. (tror det är fler, men…)

Det var lite touch and go där runt första april när livet gick åt helvete, jag var lite rädd att jag skulle falla bort där. Eller nä, det var inte det minsta sant. Jag sket fullkomligt i exakt allt i hela världen. När man knappt klarar av att andas för att man är så ledsen (och är det visst fortfarande, meddelar lilla hjärtat…) skiter man fullkomligt i bloggen. Och allt annat. Men, tydligen lyckades jag ha minst en sak att häva ur mig varje dag, så det flöt på.

Nu var det ingen större utmaning, bortsett från livskrisen. Jag har varit rätt duktig på att skriva NÅGOT nästan varje dag senaste åren. Ungefär sen Thailand, man fick lite flyt när man uppdaterade varje dag under semestern. Till nästa år kanske jag skulle anmäla bokbloggen. DET vore en utmaning av rang! Tveksamt om jag skulle fixa det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.