Jävligt gnällig hund bortskänkes…

Lilla hunden brukade tycka att det var jobbigt när vi hade höglöpande tik hemma, men han har aldrig brytt sig om tikar utanför hemmet. Det tycks ha ändrats sen han gick i avel…

Senaste dagarna har han varit pipig och gnällig. Och då menar jag inte ett pip då och då, utan ett konstant ljud så länge han har luft i lungorna… Igår när jag kommit hem från jobbet la han sig på vardagsrumsgolvet och ylade lite sorgset… Jag blir knäpp i hela huvudet.

Det, i kombination med att han hoppar över grindarna, gör att han är jävligt billig just nu. Gratis, faktiskt. Hade jag inte varit pank hade jag kunnat betala.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.