Inga större konstigheter

Så var det klart! Nu väntar vi lite mer (mitt bästa…) och kör en till vända med graviditetshypokondri… Jag är sjukt trött och har ont i huvudet, det är väl rimligt dag noll? 😉

Det råkade bli lite blommor och bin på jobbet… Man pratar liksom utan att tänka ibland, och dom där små grytorna har jäkligt stora öron! Nu minns jag inte hur det var, men jag sa till någon att ”jag ska till sjukhuset klockan 13 och se om vi kan styra upp den där bebisen”, och på en nanosekund så kom ett av mina närmaste barn och ställde följdfrågor…

Jag KUNDE ju ha skitit i att svara, men det känns ju inte helt rätt heller, så jag förklarade så enkelt jag kunde att man behöver ägg från en mamma, och spermier från en pappa, men eftersom min bebis inte kommer ha en pappa så måste jag åka till sjukhuset och få hjälp med det. Det köpte dom. Senare under dagen, efter besöket, kom nästa följdfråga: ”Men hur stoppar man in det??”. Det, min kära älskade, får du fråga din mamma och/eller pappa om! Där drar jag gränsen för min pedagogik 😀

Den 23e ska jag ta testet jag fick med. Jag har inte köpt något tidigt test ännu och jag vet inte om jag ids heller. Jag märker ju liksom… Den 21a lär jag få mens eftersom jag hade så sjukt tidig ägglossning, så testet blir bara att ta om jag INTE får mens ungefär då. Precis som sist.

Håll nu alla tummar ni har…

Jag tog mig även för att fråga vad som händer OM jag blir gravid och får missfall, och det är så numera att då får jag fortsätta med mina återstående försök. Det känns faktiskt skönt att veta, även om jag inte ens är gravid ännu, än mindre har fått missfall…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.