My friend went to London…

And her dog tried to eat my Bokashi.

Fy vilken skitnatt! Jag var oerhört trött, men kunde ändå inte somna. Vid 01,30 var jag fortfarande vaken, men sen måste jag ha somnat till för 02,30 vaknade jag med en stark känsla av att jag MÅSTE kolla mobilen. Helt grusig i ögonen och jättetrött gick jag in på facebook, och möttes av den här artikeln…

Det ”lustiga” är att jag tidigare under dagen tänkte ”Usch, hoppas inget händer under konserten ikväll…”

Jag scrollade snabbt igenom artikeln, helt yrvaken, och kollade efter platser och klockslag, och gjorde ett snabbt överslag. När attackerna skedde BÖR konserten fortfarande pågå, och Frodis BÖR inte ha befunnit sig varken vid The Bridge eller The Market, och det stod inget om att det skulle vara attacker mot någon konsert. Ingen större vits att börja härja och skicka meddelanden klockan tre på natten, för hon har troligen ingen Wi-fi om hon inte är på hotellet, och är hon det så är hon ju safe. Så jag somnade om.

Vaknade runt sju igen, och hade fått en notis.

Den här funktionen är ju helt fantastisk, jag älskar att den finns lika mycket som jag hatar att den behövs. Bara i år har jag fått notifikationer två gånger från den. Det här året artar sig inte bättre än det föregående…

Så, då var ju allt i sin ordning. Tyvärr var jag helt slut eftersom jag inte sovit, och Halonen bökade runt och ville vakna, och i köket låg spökplumpen och skramlade med grinden för att göra världen uppmärksam på att det fanns fler hundar i hemmet som behövde lite kärlek, och kunde vi kliva upp nu kanske?!

Skitnatt och skitmorgon. Skit-terror och tack och lov att Londonresenärerna är safe and sound.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.