Taggad för Cykeldag nio!

Inte för att testet kommer vara positivt än på några dagar (snälla snälla, inte positivt på måndag!) men Cykeldag nio innebär att jag iaf GÖR något annat än väntar… 


Ikväll roade jag mig med att montera spädbarnsinsatsen på vagnen, det blev värsta mysiga när jag väl fick till det. Instruktionerna var minst sagt oklara, men tack och lov hade någon annan insett det och gjort en pedagogisk youtubefilm man kunde kolla på. Det är som en liten hängmatta bebisen ligger i från att den är ungefär en månad. 

Det kommer bli lite kämpigt för människan som tycker att VÄNTA är det jobbigaste att VÄNTA i nio månader på att bebisen ska komma ut… Speciellt nu när nästan allt är typ klart. Förutom själva befruktningen då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.