Jag gick och sov igen…

Gårdagen var oerhört icke-produktiv. Jag la mig på soffan efter det senaste blogginlägget, somnade och sov till kl 13… Då la jag mig i en solstol och stekte mig några timmar, innan det var dags för AW med jobbet.

Jag var inte det minsta sugen på varken aw eller att lämna lägenheten, men som vanligt kan man inte gnälla för att livet är tråkigt och sen sitta hemma när man får chansen att vara bland folk. Sån är lagen i det södermanska hemmet.

Kvällen blev ändå rätt trevlig. Inget spektakulärt, men trevligt. Eller nå. Inget spektakulärt ur Södermanskans perspektiv innefattar tydligen att prata med en vilt främmande man i telefonen och meddela honom att han måste komma in och hämta sin dejt (som han träffat en gång tidigare) för ”vi är tio stycken som väntar på att bedöma dig”. Sådär som man gör.

Var hemma strax efter 23, förvisso inte nykter men låååååångt ifrån särdeles berusad heller. Inte det minsta blåslagen (Tur det, för jag hittar ständigt nya blåmärken sen sist…) Jag har däremot en så underbart rolig bild i min telefon på en av våra vikarier som var med igår. Jag kommer inte visa den, men jag tittar på den regelbundet och skrattar för hon är en så jäkla skön person! Kan hon inte ta examen snart så vi kan anställa henne??

Som sagt, trivsamt. Men det var också skönt att komma hem, även om jag gjorde det till ett komplett kaos due to vår håriga besökare och min egen lilla terror… Besökaren hade, igen, brutit sig ut ur köket och rivit ner varenda jacka och gått loss på papperskorgen i badrummet. Ingen större skada skedd för inget var särskilt trasigt den här gången. Min egen terror-terrier hade fått feeling och gnagt sig in i en fodersäck jag lämnat framme (han har a l d r i g visat intresse för sånt tidigare…), och dessutom brutit sig in i klädkammaren, VÄLT fodertunnan och botaniserat i den också… Vad har det tagit ÅT honom?? Jag har aldrig varit med om maken. Det är klart han blir orolig när spökplumpen stökar runt i lägenheten, men att ge sig på fodersäckar och bryta sig in i klädkammare (eller för den delen hoppa över grindar) är väldigt okarakteristiskt. Nå väl.

Den här dagen bjuder inte på några större äventyr (mest för att jag har en utbrytardrottning hemma som jag inte vågar lämna ensam…), jag är rätt trött och seg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.