En helt bleh dag…

Bortsett från att jag lunchade med Frodis på P’s arbetsplats och köpte mig en lite tyngre kettlebell var gårdagen HELT menlös… Jag gjorde ingenting.

Satt i soffan med hunden och tittade på avsnitt efter avsnitt av Legends of tomorrow-i brist på bättre. Sinnessjukt uttråkad. Denna dag verkar tyvärr bli exakt likadan. Jag är verkligen SJUKT dålig på semester! Att göra INGENTING är ju skittråkigt. Jag blir stressad, får ont i kroppen. Det blir liksom inte kvalitetstid, det blir bara negativt och något som måste genomlidas. Jag behöver ha små projekt för att inte bli dum i huvudet. Tyvärr har jag inga projekt just nu… Inga som går att genomföra i regn iaf.

Utöver den där kettlebellen köpte jag mig en ny sommartop när jag var på stan. Årets mode passar oss som är fetast på mitten, jag gillar’t!

Med lite tur återkommer jag med ett mer intressant inlägg senare… Men håll inte andan, jag är redan uttråkad…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.