Antal timmar jag har haft semester:

Tre. Antal samtal/meddelanden från jobbet: Tre.

Hittills har jag denna semestervecka lyckats ringa fertilitetsenheten och starta upp försök nr två, skölja ur alla tomflaskor sen helgen och ta ut återvinningen, och diska omgång ett. Nu laddar jag för att cykla och köpa hundmat, och lite fler hinkar till bokashin.

På fertilitetsenheten frågade dom om jag gjort testet jag fick med, och jag svarade att nej det har jag inte, men jag fick mens för tre dagar sen så… Jag förväntade mig nästan att dom skulle vilja att jag tog testet ändå, men det gjorde dom såklart inte. På måndag börjar jag med ägglossningstesten igen, och så hoppas vi på omslag tidigt under veckan. I vanlig ordning är det en vecka när jag är bokad med grejer varje dag, så jag hoppas det blir en dag när jag bara har saker på förmiddagen, så jag slipper boka om jobbgrejer. Mån-tors får man tid för insemination på eftermiddagen. Fre-lör på förmiddagen. Det som är jobbigt är ju att jag måste boka om med kort varsel i så fall, eftersom jag inte vet förrän dagen innan. Återigen väldigt glad att jag valde att inkludera min chef i det här, så hon förstår vad det är som pågår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.