Semester, alltså.

Inledde semesterveckan med att bli väckt strax efter 05 av kollega som sjukanmälde sig. Alltid samma person. Meddelade att jag har semester och att hen får meddela arbetsplatsen istället, och somnade om.

Eftersom jag knappt rörde mig igår, och låg extra länge i sängen idag, har jag så ont i ryggen att jag nästan avlider… Det borde styra upp sig när jag tar tag i den här dagen och GÖR något. Hittills har jag lyckats äta frukost och betala räkningar… Och blunda för kaoset i köket.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra den här veckan. Kanske öva på att ha semester… Jag tog inte semester för att jag hade något jag skulle göra, utan för att jag för några veckor sen hade en stark längtan efter att vara exakt var som helst-utom på jobbet. Dessutom har jag ca tre veckor som jag måste ta ut innan året är slut, och eftersom jag inte har någon resa planerad får jag lägga den tiden hemma istället.

Men, i morse började jag fundera på om jag inte ska ta och boka en resa i vinter… Typ en billig all inclusive var som helst, bara jag får åka NÅGONSTANS. Det vore ju roligare om jag fick med mig någon, men jag tror inte att Frodis har så mycket semester att ta ut i höst/vinter, och jag vet inte riktigt vem som skulle hänga med annars, så jag kan väl lika gärna åka själv. Jag får fundera på den lite, och räkna på när jag ska åka. Så sent som möjligt, men medan jag fortfarande får flyga om jag är gravid.

Och var. Grekland vore väl trevligt, kanske?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.