Tuffa kvinnor som orkar lite mer

Det är ju ganska enkelt för mig att sitta här på min blogg med mina strax över 70 (numera, hej!) unika läsare/dag eller på min privata Facebook och orka opponera mig mot homofober, sexister och kvinnohatare. HÄR blir jag ju aldrig emotsagd (jag gillar er, har jag sagt det?), på facebook blir jag det ibland i diverse kommentarsfält, men ta en kik vad som händer när man som offentlig person öppnar käften…

Marlena har haft en åsikt som ni kan läsa HÄR. Jag säger ingenting om själva sakfrågan, av den enkla anledningen att jag inte ens läst vad hon skriver, men ta en titt på kommentarsfältet. Idel hat, öknamn och diverse tillmälen.

I DET läget tycker jag det är oerhört starkt att orka en dag till, och en till efter det…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.