Vi testar

Systembolagets in house lager av alkoholfritt är inte jättestort, så jag tog den enda flaskan rött dom hade inne, och så testar vi den. Sen får jag beställa lite fler flaskor ur beställningssortimentet, när jag nu är gravid om jag inte redan är det.

Jag passade på att köpa en grattis-flaska bubbel åt J, och hämta ut mitt beställda vin och lägga det på lagring. Är jag nu inte gravid får jag smaka om en vecka eller så, annars får det ligga kvar.

Och, när nu F bestämt att han inte vill ha mig i sitt liv vore det fint om jag slapp se honom överallt. Nu fattar jag ju att han inte gör det med flit, det är ju hans val och ingen kunde väl bry sig mindre gissar jag. Men våra liv är sammanflätade och kommer fortsätta vara det, och det gör ont. Riktigt jävla ont.

Men nå. Nu duscha, och sen iväg på middag om någon timme.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.